Human Design Bodygraph

ONTDEK JE WARE ESSENTIE

Je hebt alleen maar je geboortedatum, tijd en plek nodig om achter jouw Design of Bodygraph te komen.

Jij weet wat het beste is voor jou!

Je wordt geboren als de volledige versie van jezelf. Alleen word je door je leven heen beïnvloedt door je omgeving, denk aan familie, vrienden en de maatschappij. Door deze conditioneringen verlies je uit het oog wie jij daadwerkelijk bent.


Door je meer te verdiepen in Human Design zal je leren om je mentale bewustzijn, het denken, los te laten en om te leren luisteren naar je echte innerlijke autoriteit. Je bent niet bedoeld om jouw leven te leiden vanuit het denken. Het denken is eigenlijk bedoeld om als passagier met jou mee te gaan, niet om jou te sturen. 


Door Human Design zal je jouw lichaamsbewustzijn leren (h)erkennen waardoor je uit je hoofd kan komen en echt in het leven kan staan. Het gaat ook om het loslaten van energie waarmee je je nu nog identificeert, maar die niet bij jou hoort. Het zal duidelijker worden wat bij jou hoort en wat van een ander is.

Wat is het energie type?

Human Design bestaat uit vijf energie types. Jouw energie type zegt iets over jouw aura of energieveld, hoe je met je energie omgaat, hoe je op anderen reageert en andersom. Wil je meer weten over jouw type? 


  • Manifestor
  • Manifesting Generator
  • Generator
  • Projector
  • Reflector

Wat is de innerlijke autoriteit?

Je innerlijke autoriteit, of inner authority is samen met de strategie die bij jouw energie type hoort de manier om door je leven te navigeren. Het helpt je om jouw eigen, unieke pad te bewandelen. 


Je zal meer flow ervaren en minder weerstand. Het is jouw innerlijke kompas, de voor jou juiste manier om je af te stemmen op wat goed voor jou is en wat niet. Het is je lichaamsbewustzijn. Hier liggen alle antwoorden waar je naar op zoek bent.


Dit is de manier waarop jij keuzes mag maken. En laat ik alvast een ding verklappen, het is nooit op basis van wat je denkt of je gedachtes 🤫  Wil jij meer weten over jouw innerlijke autoriteit?

Wat is het profiel?

Het profiel zegt iets over je karakter en je persoonlijkheid. Over je kijk op de wereld, hoe je jezelf ziet en hoe anderen jou zien. Het geeft een inkijkje in hoe je door het leven beweegt en hoe je leert. Het helpt je om je struggles beter te begrijpen. 


Het profiel bestaat uit 2 lijnen. De eerste lijn is bewust en de tweede lijn is onbewust. Dit houdt in dat je je zelf meer bewust bent van de eerste lijn en je hiermee ook eerder identificeert. Jouw omgeving herkent jou waarschijnlijk meer in je onbewuste lijn. 

Wat zijn de energie centra?

Human Design bestaat uit 9 energie centra, die gedefinieerd, of ongedefinieerd zijn. Je hebt altijd toegang tot de energie van de gedefinieerde centra, maar in de ongedefinieerde centra niet. Dit is energie dat je oppikt van anderen, waar je mee kan werken, maar waar ook de grootste conditioneringen liggen.

Yentl Baldes

Blog over 6/3 generator met een sacrale autoriteit

Ik ben Yentl en volgens Human Design ben ik een generator, met een 6/3 profiel en een sacrale autoriteit. Wil je meer weten over mijn ontdekkingstocht met Human Design?