human design e-book

de ultieme kennismaking met jouw design

uitleg centra human design

Dit is human design..

Human Design is een tool dat je inzicht geeft in wie jij bent als mens. Op basis van jouw precieze geboortemoment (geboortedatum, tijd en plek) wordt een chart berekend waarin de informatie staat die jij nodig hebt. Het is als het ware de handleiding die ontstaat bij je geboorte. 


Human Design heeft heel veel verschillende lagen van informatie. Als je wilt beginnen bij het begin is dit e-book heel erg geschikt voor jou. Er wordt het energie type, de centra en de innerlijke autoriteit besproken. Dit geeft al een heel goed beeld van wie jij bent en hoe je door het leven navigeert. Het is een mooie manier om met jouw Human Design experiment te beginnen. 


Mocht je zoiets hebben van ik ontdek liever meteen alles dan is de reading met volledige boek misschien meer voor jou weggelegd. Hierin wordt namelijk ook het profiel, definitie, incarnatie kruis, poorten, kanalen en de lijnen besproken. Don't worry als je bij al deze termen denkt wat is dit?! Dat leg ik je allemaal rustig uit.  


dit staat in jouw e-book

Energie type

Je energietype geeft je inzicht in hoe je je energie het beste kan inzetten en hoe jouw energieveld voor je kan werken. Het geeft ook een beeld van hoe jouw energieveld werkt. 

Centra

De centra geven inzicht in wie jij bent en waar je kracht ligt. Maar het geeft je ook inzicht in je conditioneringen en valkuilen. De centra zijn verbonden met de chakra's.  

innerlijke autoriteit

Jouw innerlijke autoriteit is jouw lichaamsbewustzijn. Het is de manier waarop jij het beste keuzes kan maken. En nee, het is niet op basis van je gedachten!

het is niet alleen ideaal voor jou

Het is natuurlijk heel fijn om meer over jezelf te ontdekken. Maar hoe fijn is het als je ook meer kan ontdekken over je partner of kind(eren)?!


Het kan zoveel verademing geven in relaties als je weet hoe het voor een ander werkt. Zo is het bijvoorbeeld fijn om te weten dat je manifesting generator partner, of kind, meer van de hak op de tak beweegt en het nodig heeft om met meerdere dingen tegelijkertijd te doen. Of een projector partner die veel meer behoefte heeft aan focus en rust. 


Het is dus ook een heel gaaf cadeau voor een dierbare die openstaat om meer over zichzelf te ontdekken en te begrijpen. 

Ik heb zonet het e-book gelezen, ik moet zeggen dat ik eerst een stemmetje had in mijn hoofd wat wat sceptisch was. Ik had schrik dat het op iedereen van toepassing zou kunnen zijn zoals een slechte waarzegster op de kermis. Na de eerste pagina's begon de verbazing te komen dat je dit allemaal kan weten met enkel mijn naam, geboortedatum, tijd en geboorteplaats.


Ik kan mij zo enorm terugvinden in alle informatie die ik heb mogen lezen, het is iets waarvan ik nu al weet dat ik het nog vaak ga teruglezen.


Daarom zou ik ook heel graag het volledige boek bij je willen bestellen en de reading komen doen. 

- Magalie
ebook Human Design nederlands
€55,-

human design e-book

Je krijgt inzicht in de basis van jouw Human Design

  • Energietype: Hoe je energie voor je werkt
  • Centra: Ontdek je kracht en je valkuilen
  • Innerlijke autoriteit: De manier waarop jij het beste (grote) keuzes kan maken.


Je ontvangt het e-book meestal binnen vier weken per mail. Het is een pdf bestand, dus je kan het gewoon op je telefoon of tablet lezen 💌


Toch liever een fysiek boek? Dat kan natuurlijk ook.