jouw lichtcode

ontdek Jouw kracht en magie

Bekend van de happinez 🌞

Wat zijn licht codes?

Lichtcodes zijn symbolen en frequenties van licht en energie die een bepaalde wijsheid in zich dragen. Je kan het zien als een vorm van communicatie vanuit de hogere dimensies en het universum. Het wordt ook wel lightlanguage, of lichttaal genoemd. Door de krachtige werking van lichtcodes kan je je potentieel ontgrendelen, je DNA activeren en je bewustzijn uitbreiden.


Het bevat wijsheid en kennis die onze mind niet kan begrijpen. Het spreekt direct tot jouw ziel en het heeft een diepgaand transformerend effect. Deze magische symbolen worden al eeuwenlang gebruikt door mystici en sjamanen om verbinding te maken met hogere dimensies en om de mensheid te helpen evolueren. 


Je bent namelijk veel meer dan dit aardse lichaam. Je bent een multidimensionaal wezen die een tijdelijke menselijke ervaring heeft. Lichtcodes helpen je om het aardse en het spirituele te verbinden tot een geheel. Zodat jij in jouw multidimensionale kracht kan gaan staan

Hoe werkt het?

Alles in deze wereld bestaat uit trillingen en frequenties. Eigenlijk alle objecten bestaan uit lagere frequenties, waardoor we het zien als iets wat solide is. De atomen vibreren op een laag tempo, waardoor het lijkt stil te staan. In werkelijkheid is alles continu in beweging. Alles wat op een hoger niveau vibreert zien wij (nog) niet. 


Lichtcodes zijn symbolen die door mij heen stromen als ik me verbind met de bron, en daarmee ook voorouders, gidsen, lichtwezens en/of hogere zelf. Het wordt afgestemd op jouw energie, want in jou schuilt zoveel kracht en potentie en het wordt tijd dat je deze wijsheid in jou ontwaakt! 


Ik stem me af op jouw energie en op dat moment begint informatie door me heen te stromen. De boodschap wordt helder op basis van wat ik zie, hoor, voel en op dat moment weet. Ik krijg de informatie van verschillende bronnen, jouw voorouders, gidsen, en/of hogere zelf. 


De frequenties die doorkomen horen bij jou. Als we op aarde komen kunnen we (nog) niet in een keer al onze kennis, wijsheid en onze multidimensionaliteit meenemen. Dit wordt beetje bij beetje ontwaakt en een lichtcode ondersteunt bij dit proces. 


Je kan de code in huis ophangen, ermee mediteren, als achtergrond instellen, of je hand erboven houden om je te verbinden met de licht code en daarmee ook jouw kracht! 

Ik heb een prachtige lightcode mogen ontvangen van Yentl.
Het thema van de bijbehorende boodschap is er een waar ik al een tijdje mee bezig ben, daardoor kwam het op een dieper niveau binnen. De boodschap was heel mooi en liefdevol geschreven en ik stond er versteld van dat dit via Yentl naar mij toe mocht komen.

Chloé

atlantis-lichtcode

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een lichtcode wordt volledig op jouw energie afgestemd. Het is een persoonlijk symbool dat een dieper inzicht geeft in een huidig thema. Iedere licht code is dus uniek! De informatie stroomt door mij heen en deze informatie deel ik ook met jou in de vorm van een boodschap. 


Je ontvangt de lichtcode in PNG en PDF met de boodschap binnen 4 weken per mail. 


PS. Het is ook geschikt als cadeau 🎁


In a quantum universe, magic is not the exception but the rule.

Solikah

Wauw …wauw

Het moment dat ik mijn mail opende en de lichtcode zag was het allereerste wat ik dacht ; Wauw …wauw maar dit vind ik zó ontzettend mooi! Alles klopte..de kleuren, de vormen, zelfs tot aan de kleinste details toe.Direct werd er intern van alles in werking gezet in geactiveerd.


Lichamelijke sensaties van een soort tinteling tot kippenvel van kruin tot tenen. Ook volgde daarop een stroom van emotie door mij heen waardoor ik zelfs ineens spontaan begon te huilen..


Maar waarom gebeurde dit allemaal ik had werkelijk geen idee.. Was het de herkenning ? De voor mij perfectie van het symbool of de krachtige energie van de boodschap? Iets wat mijn mind zeker niet kan snappen en ik ook niet hoef te snappen.


Wat ik wel weet is dat deze lichtcode een boodschap, wijsheid en kennis in zich heeft die ik precies op dit moment nodig heb.


Dankjewel lieve Yentl voor het maken van deze prachtige lichtcode!

Deze mensen gingen je voor.. 

Hey Yentl, 

OMG... tranen in de ogen! Ik zag de lichtcode en las de boodschap. amaai. dat komt wel even binnen. maar ik voel mij ook echt meteen aangetrokken tot de lichtcode. ook meteen ingesteld als achtergrond op mijn gsm. echt. wauw! Dankjewel. 

Daisy
ECHT EEN AANRADER! OOK TE GEK ALS CADEAU.
Chloé
lightcode
€ 88,-

jouw persoonlijke lichtcode

Je ontvangt jouw persoonlijke lichtcode binnen 4 weken per mail. Stel jezelf open voor de mogelijkheden, want jouw lichtcode is een uniek exemplaar!


Je ontvangt jouw lichtcode in PNG en PDF met de bijbehorende boodschap. Als je daarna nog vragen hebt kun je ze altijd stellen.