persoonlijk human design boek

human Design reading

Jouw persoonlijke blauwdruk & handleiding

Bekend van de happinez 🌟

Wat is human design?

Human Design is een holistisch systeem dat oude en moderne wetenschappen combineert tot een geheel. Het is een combinatie van o.a. astrologie, i-Ching, chakra's, kwantum mechanica, astronomie, biochemie en genetica.


Aan de hand van jouw specifieke geboortegegevens, je geboortedatum, tijd en plek, wordt een bodygraph gecreëerd. Dit design geeft inzicht in jouw unieke energie en hoe jij functioneert in de wereld.


Human Design biedt een prachtige tool om te ontdekken wie jij in essentie bent en hoe het leven voor jou werkt. Iedereen ervaart het leven anders en vastklampen aan ideeën die niet bij je passen zorgt ervoor dat je het leven niet optimaal. 


Of je nu al bekend bent met Human Design of niet, deze prachtige tool is geschikt voor iedereen. Door stap voor stap te ontdekken wat Human Design inhoudt, krijg je inzicht in wat het voor jou kan betekenen. 


uitleg centra human design

hier kan human design jou bij helpen

 • Ontdekken wie jij bent en hoe het leven (energetisch) voor jou werkt.
 • Beter begrijpen waarom je doet wat je doet.
 • Leren vertrouwen op de manier waarop jij het beste (grote) keuzes kan maken.
 • Inzicht in de manier waarop jij wordt beïnvloed door relaties.
 • Maar ook inzicht in de manier waarop jij anderen beïnvloedt.
 • Je leert je energie beter te begrijpen, waardoor je makkelijker in een flow terecht komt.

over de human design reading

Tijdens de Human Design reading worden de belangrijkste aspecten van jouw Design besproken. Je wordt stap voor stap meegenomen in jouw Design, dus je hoeft je niet voor te bereiden. Er is natuurlijk ook alle ruimte om vragen te stellen, of om te kijken naar uitdagingen waar je op dit moment tegenaan loopt. Deze reading wordt ook opgenomen, dus je kan het altijd nog terugkijken, of luisteren.


Je ontvangt na deze reading ook  jouw boek! Hierin staat alles wat in de reading wordt besproken en nog meer. Er worden ook de tips & tricks in verwerkt die tijdens de reading zijn besproken, zodat je een nog completer beeld krijgt van jouw design.


De reading vindt online plaats via zoom en duurt 60-90 minuten. Na de reading ontvang je meestal binnen 3 weken jouw persoonlijke Human Design boek.

Dit ga je allemaal ontdekken...

 • Energie Type: Zo werkt jouw energie(veld).
 • Strategie: De manier waarop jij het best kan communiceren met de buitenwereld.
 • Profiel: Omschrijft hoe jij jezelf ziet en hoe anderen je zien.
 • Centra: Geeft inzicht in hoe jouw energie stroomt en welke energie bij je hoort en welke niet. 
 • Definitie: Geeft de energiestroom weer binnen jouw lichaam.
 • Innerlijke Autoriteit: Zo kun je het beste beslissingen maken.
 • Poorten: Jouw specifiekere persoonskenmerken, kwaliteiten en/of eigenschappen. 
 • Incarnatie Kruis: Dit is jouw levensdoel.
 • Kanalen: Kenmerken die weergeven hoe jouw energie stroomt. 
 • Lijnen: Geven een dieper in zicht in hoe een poort tot uiting komt in je leven. 

#1

Tool in inzicht in jezelf

9+

Verschillende onderwerpen en invalshoeken

50+ 

Persoonlijke affirmaties

80+

PAGINA'S

Wil je een idee krijgen van jouw boek? 

Elk mens heeft een uniek Human Design, dus geen enkel design is hetzelfde. Voor de reading zal ik jouw design bekijken om te ontdekken hoe jouw energie kan werken en wat je mogelijke uitdagingen zijn.


Tijdens de reading zul je vaak veel herkenning ervaren en krijg je inzicht in waarom je dingen zo ervaart en waarom je steeds tegen dezelfde obstakels aanloopt.


Daarnaast krijg je een prachtig boek dat volledig op jou is afgestemd en met veel aandacht en liefde is gemaakt. Dit boek zal je veel inzicht geven in hoe het voor jou werkt en zal je helpen rust in jezelf te vinden. 💕


Iedereen is op de een of andere manier geconditioneerd en neemt bepaalde gedachten, gedragingen en patronen aan die niet altijd in lijn zijn met wie we werkelijk zijn. Het boek kan ook gebruikt worden als 'orakel' om te achterhalen welke energie uit balans is als je even vastloopt.


Veel mensen voelen zich anders en twijfelen aan zichzelf omdat iedereen uniek is en anders functioneert. Human Design kan je helpen om los te laten wat niet bij je hoort en om te omarmen wie je echt bent. Door te leven volgens je ware design zal je leven steeds meer in een flow verlopen.


Human Design is een experiment waarbij je ontdekt hoe het leven voor jou werkt.

Julie

het is iets waardevols voor heel je leven ♡

Het human design boek 🙏 wat een geschenk..
Alles is vanaf toen nog meer aan het rollen gegaan, alles werd plots heel duidelijk.

Situaties die ik vroeger probeerde te veranderen is nu gewoon duidelijk dat dat niet kan.
Je leert wie je bent en wat je nodig hebt.
Het is zoo mooi gemaakt ook dat het nog vlotter leest.
Elke avond was ik bezig. 😊

Sowieso als ik ooit een kindje heb dat ik dit boek opnieuw laat maken voor haar/hem.
Zo leer je de mensen nog beter kennen die je graag ziet.. dus ook echt een aanrader voor koppels als je het mij vraagt 😉
Niet twijfelen en gewoon doen als je het voelt.. het is iets waardevols voor heel je leven ♡

Steffi

Niet enkel mooi maar ook super waardevol 

Ik mocht via Yentl het human design boek ontvangen. Wat had ze dit prachtig vorm gegeven!! Niet enkel mooi maar ook super waardevol. Mega herkenbaar en soms ook grappig hoe kloppend mijn design is.. het is zo fijn om bevestiging te krijgen over je talenten, missie en 'wat je hier te doen hebt'. Voor mij heeft dit erg geholpen! En ook wat voor mij absoluut niet werkt werd duidelijk. Het gesprek achteraf gaf nog meer duidelijkheid en ook handige tools om aan de slag te gaan in real life. Thanks Yentl ♡

Persoonlijke bodygraph kopen
€255,00

1:1 human design reading & Boek

 • Volledig afgestemd op jou!
 • Een investering waar je de rest van je leven plezier van hebt. 
 • Inclusief persoonlijk boek met persoonlijke tips & tricks. 
 • Bekend van de Happinez: "Het boek van je leven."


Je kan ook in 2 of 4 termijnen betalen. 

liever alleen het boek bestellen?

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Waardevol
Ik ben zooooooooo blij met het Human Design boek. Dit is buitengewoon waardevol, echt! Er staan zoveel sleutels en inzichten in. Puzzelstukjes vallen op zijn plek en ik zie de linken. En zo fijn om mijn sterke punten zwart op wit én overzichtelijk te zien staan. 
Sharon
Wow
Met veel zorg en toewijding heeft Yentl mijn Human Design boek gecreëerd. Het gesprek voorafgaand heeft me al veel gebracht. Door haar fijngevoeligheid en wijsheid heeft ze het vermogen om een extra dimensie aan de informatie toe te voegen.

Zo fijn om inzicht te hebben in mijn eigen oorsprong. Het geeft rust en meer acceptatie van mijn authentieke zelf. Een handleiding voor de rest van mijn leven.....💗
Julie
Zo gaaf
Met veel zorg en toewijding heeft Yentl mijn Human Design boek gecreëerd. Het gesprek voorafgaand heeft me al veel gebracht. Door haar fijngevoeligheid en wijsheid heeft ze het vermogen om een extra dimensie aan de informatie toe te voegen.


Zo fijn om inzicht te hebben in mijn eigen oorsprong. Het geeft rust en meer acceptatie van mijn authentieke zelf. Een handleiding voor de rest van mijn leven..... 💗

Dana

Nieuwe inzichten
Lieve Yentl,

Bedankt voor je prachtige aanvulling op mijn Human Design. Ik ben er echt blij mee, omdat het weer nieuwe inzichten en openingen geeft op mijn leven 

Carolina
Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Ik zal binnen een week contact opnemen om de Human Design reading in te plannen. Je ontvangt jouw persoonlijke Human Design boek meestal binnen 3 weken na de reading 💫