ONTDEK JOUW GOLDEN PATH

dé reis door al jouw gene keys

je ontdekt je.. 

schaduwen

de onbewuste patronen en belemmeringen die je beperken

gifts

jouw gaves die leiden tot zelfverwerkelijking

Siddhis

hoogste verlichte staat van bewustzijn 
Golden Path nederlands

over gene keys

Er zijn in totaal 64 Gene Keys, of archetypen, waarvan er in totaal 11 onderdeel zijn van jouw profiel. Jouw volledige Gene Key profiel wordt ook wel "Golden Path" genoemd.


Je kan de Gene Keys zien als de sleutels die je bewust maken van het spectrum aan bewustzijn dat je bij je draagt. Door je bewust te worden van je Schaduwen kan je ermee leren omgaan en ze omtoveren tot de Gift die erin verborgen ligt. Iedere Schaduw bevat namelijk de blauwdruk voor de hogere frequenties. 


De Gene Keys zijn verbonden met jouw Human Design profiel. Jouw Gene Key profiel bestaat uit 11 bolletjes, of spheres. Deze spheres zijn verbonden met de specifieke planeetstanden op het moment van je geboorte (en 88 dagen voor je geboorte) en komen dus ook overeen met specifieke poorten uit jouw Human Design profiel. De wijsheid wordt op een andere manier en veel uitgebreider uitgelegd.  


Het is niet nodig om bekend te zijn met Human Design om jouw Gene Keys te ontdekken. Er is alleen je precieze geboortemoment (geboortedatum, tijd en plaats) nodig om jouw Gene Key-profiel te ontdekken.


De Gene Keys zijn ook verbonden met de informatie die in je DNA ligt opgeslagen. Het is het potentieel dat je al in je draagt en waar je door bewustwording beter kan leren omgaan.


De Gene Keys geven je een diepgaand begrip van wie we je bent en wat je hier op aarde komt brengen. De Gene Keys helpen je herinneren aan de wijsheid die jij mag brengen, waardoor je jezelf nog beter begrijpt. 

golden path

Jouw volledige Gene Key profiel bestaat uit drie onderdelen, ook wel "sequences" genoemd.  

 • Activation Sequence - Zorgt voor transformatie, zodat je meer in jouw lichaam en essentie kan stappen.
 • Venus Sequence - Opent je hart en geeft inzicht in je innerlijk kind & de invloed op relaties.
 • Pearl Sequence - Opent de weg naar een leven vol Prosperity, of voorspoed. 

de activation sequence

Het zijn de 4 belangrijkste Gene Keys die je meer vertellen over welk licht jij op de wereld komt schijnen en is verbonden met je Incarnatie Kruis uit Human Design. De Gifts worden ook wel omschreven als jouw Genius, jouw potentieel. Het laat zien op welke manieren je mag en kan stralen en verbindt je met je lichaam. De Schaduwen beperken je (nu nog) om jouw potentieel te kunnen vervullen. 


De Activation Sequence zijn de zaden voor transformatie en verbinden je met wat jij komt uitdragen in de wereld. Het is het startpunt van jouw Gene Key reis. 


Je kan je Activation Sequence ook los bestellen. 

ontdek de activation sequence


Als je liever nog meer wilt ontdekken over de Gene Keys scroll dan verder!

Je Activation Sequence bestaat uit:

 • Life's work - Dit is alomvattend en het is waar je jouw unieke en authentieke expressie deelt met de wereld. 
 • Evolution - Dit is de uitdaging van je mind. Het doel is je inspireren om te groeien en om volwassen te worden, zodat je kan floreren. 
 • Radiance - Dit gaat over je (onbewuste) uitstraling, je magnetisch veld en de energie die voelbaar is voor anderen. Het geeft je ook inzicht in je welzijn. 
 • Purpose - Het gaat over hoe je je verbonden voelt met je lichaam en hoe je meer kan gronden in je lichaam. Het gaat vooral om het zijn van wie je bent, niet om het doen. 
Gene Keys Liefde

de venus sequence

De Venus Sequence bestaat uit 6 Gene Keys die je inzicht geven in hoe jij door met name relaties beweegt en staat in verbinding met je kindertijd van conceptie tot 21 jaar. In deze fase ontwikkel je op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak en dit legt de basis voor wat jij in relaties ervaart.  


Je krijgt inzicht in de Schaduwen die naar boven in contact met anderen en hoe je deze kan transformeren naar de Gifts (en Siddhis). De Venus Sequence zal je helpen om je hart weer opnieuw te openen en om liefde en compassie te herontdekken.


Venus Gene Keys Vision of Yen

Je venus Sequence bestaat uit:

 • Purpose - Geeft je inzicht in hoe je toegewijd blijft aan jezelf en in hoeverre jij jezelf accepteert in relaties, maar ook in wat jij te bieden hebt in een relatie. 
 • Attraction - Laat zien waar je diepste verlangens liggen, maar trekt ook op mystieke wijze de (karmische) relaties in je leven aan. 
 • IQ - Verbonden met de fase van 14 tot 21 jaar. Geeft inzicht in welke denkpatronen je toen hebt aangenomen die je nu nog beperken, maar omvat ook alle mogelijkheden in het leven wanneer het wordt bevrijd van het beperkende denken.
 • EQ - Verbonden met de fase van 8 tot 14 jaar. Laat je zien welke emoties je probeert te vermijden en is verbonden met het vrijlaten van je innerlijke kind. Wanneer de Gift opent, ervaar je speelsheid en vrijheid in je leven.
 • SQ - Verbonden met de fase van 0 tot 7. Zorgt ervoor dat al je relaties uiteindelijk diep vervullend en transparant kunnen worden. Geeft je ook inzicht waar je vreugde zit dit mag je gaan volgen
 • Core Wound - Verbonden met de 9 maanden in de baarmoeder, toen alle patronen van je leven - fysiek, emotioneel en mentaal - werden ingeprent. Het onthult de laatste laag van je diepste potentieel, waar je van pijn naar 'divinity' gaat.

de pearl sequence

De Pearl Sequence bestaat uit 4 Gene Keys die je inzicht geven in hoe je "Prosperity" ofwel voorspoed ervaart. De Gene Keys laten je iets zien over wat jouw kracht inzit en hoe je het beste met de wereld in interactie kan gaan. Het is nodig dat je eerst je Venus Sequence doorloopt en je hart opent, zodat je vanuit daar met een open hart kan verbinden met de wereld om je heen. De Pearl Sequence gaat over hoe jij jouw Gifts kan gebruiken om het collectief te verrijken. Het laat je zien wat ruis is in je leven en laat je opnieuw verbinden met wat voor jou essentieel is. 

Gene Keys Vision of Yen

Je pearl Sequence bestaat uit:

 • Vocation - Dit is je innerlijke roeping en dit is de kwaliteit die je mag delen met de wereld. Je heelt hiermee niet alleen jezelf, maar ook een deel van het collectieve veld. 
 • Culture - Geeft weer hoe je het best kan functioneren in het grote geheel. Geeft je ook inzicht in hoe je de juiste verbindingen legt. 
 • Brand - Deze rol past het beste bij jouw expressie en biedt je de vrijheid om jezelf te zijn zonder compromissen.
 • Pearl - Leidt tot beloningen zodra je het schaduwpatroon loslaat. De Gift & Siddhi verbinden je met wat essentieel is in jouw leven en zal je een enorme helderheid ervaren. 


gene keys

contempleren

Aan de slag gaan met jouw Gene Keys vereist tijd en rust. Het is geen weg die je kan overhaasten, of versnellen. De informatie landt niet altijd meteen en heeft tijd nodig om te kunnen integreren. De Gene Keys heractiveren de wijsheid die in jouw verborgen ligt en gaat vaak voorbij aan je mind. Het is informatie die je mag voelen en ervaren.Het is een levende transmissie met informatie dat keer op keer een ander aspect van jouw wezen weet aan te raken.


Je ontvangt de drie sequences binnen een periode van ongeveer 10 maanden. Dit is vooral zodat je jezelf de tijd gunt om je te verwonderen, inspireren en om de wijsheid te kunnen integreren. Nadat je je Activation Sequence hebt ontvangen heb je 10 maanden lang de mogelijkheid tot een wekelijks 1:1 moment waarbij je je inzichten, ervaringen en vragen mag delen. 

Recent heb ik mijn Gene Keys (Activation Sequence) mogen ontvangen. Een boekwerk dat gaat over mijn ware essentie. Het was zo herkenbaar en spot-on, vooral omdat ik mezelf op een diep niveau ken! Er zat bijvoorbeeld één schaduwkant in, waarin ik mezelf al enige maanden herken en dat had ik zonder deze voorkennis nooit zo rationeel herkend uit dit boek – denk ik. Het opende mij ook naar mijn mogelijkheden en potentie, doordat het 3 kanten belicht van dezelfde kwaliteit. Heel verhelderend is dat. Het raakte me echt op een dieper niveau. Het Gene Keys boek is met zo veel zorg, aandacht en liefde samengesteld. Dat voel je er ook aan. Net als het Human Design boek is dit echt iets om voor je leven te hebben en af en toe eens naar terug te grijpen."
- Rosanna
€555,-

Jouw Golden path

 • Ontvang jouw Golden Path in drie delen, zodat je op een rustig tempo jouw Gene Keys kan contempleren.
 • Wekelijks 1:1 contact om inzichten, ervaringen en vragen te delen.
 • Een diepgaande reis waarbij jouw innerlijke essentie wordt herinnerd.


Je kan ook in termijnen betalen. 


Let op: Te bestellen t/m 21 juni 2024. Daarna kan je het pre-orderen voor januari 2025. 

twijfel je? 

activation sequence

€ 199,-
ook mogelijk om in termijnen te betalen

Je ontvangt jouw : 

 • Activation Sequence


Mogelijkheid om later de Venus & Pearl Sequence te bestellen.


Let op: De Venus en Pearl Sequence zijn pas weer te bestellen in januari 2025. 

golden path

€ 555,-
OOK MOGELIJK OM IN TERMIJNEN TE BETALEN

Je ontvangt jouw:

 • Activation Sequence
 • Venus Sequence
 • Pearl Sequence


De mogelijkheid om wekelijks 1:1 inzichten, ervaringen en vragen te delen. 

Oh en Yentl!! Het boek is zo onwijs waardevol💖 💖 💖 💖 ik voel echt enorme kracht om dingen aan te pakken. Ik voel me zo gesteund ofzo, heel bizar gevoel💖 
- Kiki