WELKOM

SUPER LEUK DAT JE MEER OVER MIJ WILT WETEN 🤍

mijn Missie

Ik help je leren leven 

This area contains enough space for a bunch of text

Some small content boxes

" If you feel like you don’t fit into this world, it is because you are here to create a new one."

“Thousands of candles can be lit from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared.”

" When a flower doesn't bloom, you fix the environment in which it grows, not the flower."

" Everything you need is already inside you."
" The Whole universe is contain within a single human being - you."

Wil je meer weten over mijn reis met human design?

Ik ben een 6/3 generator met een sacrale autoriteit. Wil je meer weten over wie 'ik' ben en hoe het leven voor mij werkt?

About me

  • Natuur - Ik ga echt graag naar buiten en ik vind de natuur echt bijzonder. Mijn leven ligt in lijn met de cycli van de aarde, de maan en mijn eigen cyclus.
  • Koken - Ik word hier altijd helemaal zen van.
  • Dieren - Als de mogelijkheid zich voor zou doen zou ik een hele boerderij willen hebben.
  • Planten - Ik heb thuis meer dan 50 planten. Ik vind het zo leuk om ze te verzorgen, stekken en ik ben gefascineerd door een hele plant laten groeien uit een klein zaadje! 
  • Edelstenen -  Ik ga eigenlijk nooit weg zonder een edelsteen bij me te hebben. Ze helpen me overal bij. Zij hebben me enorm geholpen op het pad van groei & spirituele ontwikkeling.
  • Bewustzijn - Het pad van bewust zijn vind ik zo magisch.Het is alsof je in eens toegang krijgt tot magie (en dat ik jou hierbij helpen vind ik heel bijzonder & mooi)

diensten

Jouw persoonlijke lichtcode

Een lichtcode is een symbool dat is afgestemd op jouw energie. Het is zielsinformatie dat naar jou toe mag komen over jouw proces. Het geeft je een dieper inzicht in jezelf, of een herinnering. Het zijn liefdevolle reminders aan wie je werkelijk bent. 

ebook Human Design nederlands

HUMAN DESIGN E-BOOK

Ben je ook zo benieuwd naar jouw persoonlijke blauwdruk? Wil je weten wie jij bent? Hoe jij je energie het beste kan inzetten? En hoe jij het beste keuzes kan maken? Dan is dit e-book voor jou! 

1:1 HUMAN DESIGN READING

Ben je meteen klaar om alles te ontdekken over jezelf? Wil je niet alleen weten hoe het leven voor je werkt, maar ook welke unieke eigenschappen jij bij je draagt? En wil je graag de ruimte hebben om vragen te stellen?