activation sequence

het begin van jouw gene key reis

de activation sequence

Hier begint jouw Gene Key reis. Deze sequence is het eerste deel van jouw Golden Path.


Als je al bekend bent met Human Design zal je zien dat deze Gene Keys verbonden zijn met je incarnatiekruis.


Het zijn de 4 belangrijkste Keys die je meer vertellen over welk licht jij op de wereld komt schijnen en wat jij de wereld komt brengen. Het geeft je inzicht in je Purpose. Hierbij gaat het niet zo zeer om wat je doet, maar om wie je bent. Het zijn de zaden voor transformatie. Deze Gene Keys herprogrammeren hoe je jezelf ziet, hoe je in je lichaam zit en hoe je reageert op het leven.  


Iedere Gene Key bestaat uit een Schaduw, maar laat je ook jouw potentieel zien, ofwel onthult je Gifts en Siddhi. Hier kan je alles over ontdekken, samen met de bijbehorende lijn. Deze geeft nog wat meer inzicht in hoe een Gene Key in jouw leven tot uiting komt. 


Alle termen worden in jouw e-book, of boek natuurlijk uitgebreid uitgelegd.

Je Activation Sequence bestaat uit:

 • Life's work - Dit laat zien op welke manier jij jouw unieke en authentieke expressie met de wereld mag delen. De Schaduw laat je zien op welke manier je nu nog wordt beperkt om jouw Life's Work uit te dragen. 


 • Evolution - Dit is de uitdaging van je mind. Het doel is je inspireren om te groeien en om volwassen te worden, zodat je kan floreren. 


 • Radiance - Dit gaat over je (onbewuste) uitstraling, je magnetisch veld en de energie die voelbaar is voor anderen. Het geeft je ook inzicht in je welzijn. 


 • Purpose - Het gaat over hoe je je verbonden voelt met je lichaam en hoe je meer kan gronden in je lichaam. Het gaat vooral om het zijn van wie je bent, niet om het doen. 
Recent heb ik mijn Gene Keys (Activation Sequence) mogen ontvangen. Een boekwerk dat gaat over mijn ware essentie. Het was zo herkenbaar en spot-on, vooral omdat ik mezelf op een diep niveau ken! Er zat bijvoorbeeld één schaduwkant in, waarin ik mezelf al enige maanden herken en dat had ik zonder deze voorkennis nooit zo rationeel herkend uit dit boek – denk ik. Het opende mij ook naar mijn mogelijkheden en potentie, doordat het 3 kanten belicht van dezelfde kwaliteit. Heel verhelderend is dat. Het raakte me echt op een dieper niveau. Het Gene Keys boek is met zo veel zorg, aandacht en liefde samengesteld. Dat voel je er ook aan. Net als het Human Design boek is dit echt iets om voor je leven te hebben en af en toe eens naar terug te grijpen."
- Rosanna
Oh en Yentl!! Het boek is zo onwijs waardevol💖 💖 💖 💖 ik voel echt enorme kracht om dingen aan te pakken. Ik voel me zo gesteund ofzo, heel bizar gevoel💖 
- Kiki
€199,-

Jouw activation sequence

 • Ontvang een uniek persoonlijk boek met 60+ pagina's
 • Ontdek de diepere lagen van jezelf, afgestemd op jouw energie en levensdoel.
 • Begrijp de krachtige energie die je uitdraagt, en ontdek hoe je ermee kan werken.
 • Mogelijkheid om later je Venus & Pearl Sequence te bestellen. 


Je kan ook in termijnen betalen. 

twijfel je? 

activation sequence

€ 199,-
ook mogelijk om in termijnen te betalen

Je ontvangt jouw : 

 • Activation Sequence


Mogelijkheid om later de Venus & Pearl Sequence te bestellen.


Let op: De Venus en Pearl Sequence zijn pas weer te bestellen vanaf januari 2025. 

golden path

€ 555,-
OOK MOGELIJK OM IN TERMIJNEN TE BETALEN

Je ontvangt jouw:

 • Activation Sequence
 • Venus Sequence
 • Pearl Sequence


De mogelijkheid om 1:1 inzichten, ervaringen en vragen te delen.