human design solaar reading

De thema's en energieën die in het komende levensjaar centraal staan

solaar reading human design

over human design

Human Design is een prachtige tool dat je inzicht geeft in hoe jij werkt en hoe het leven voor je werkt. Het geeft de blauwdruk weer van hoe je door het leven navigeert. Het is de basis waaruit jij de wereld verkent. De basis van jouw design verandert ook niet. Dit is jouw essentie. Door het leven heen beweeg je door de energie van alle centra, poorten en kanalen, of in essentie door allemaal verschillende energieën en thema's. Dit zijn tijdelijke energieën die je van nature niet ervaart en die je wel als uitdagend kan ervaren. 

De solar return reading is geschikt voor iedereen, of je nu bekend bent met Human Design of niet. de reading wordt op jou afgestemd! ✨

solar return 🌞

Ieder jaar als je jarig bent, of beter gezegd op het moment dat de zon op precies dezelfde plek staat als tijdens je geboorte ontstaat een nieuwe bodygraph. Dit is de afbeelding waaruit de informatie voor het komende jaar kan worden afgelezen. Het enige wat nodig is voor deze reading is je geboortedatum, tijd en plaats.


Ieder jaar komt er als het ware een andere laag over hoe je de dingen ziet en ervaart. De basis blijft hetzelfde, maar toch wordt je ervaring anders ingekleurd. Door de dagelijkse transits, ontmoetingen met anderen etc. worden we wijs over het hele spectrum aan menselijke ervaringen. Maar ieder levensjaar zijn er specifieke thema's die centraal staan. Deze helpen je om te groeien en te ontwikkelen.

deze reading was echt heel fijn. ik heb zoveel inzichten gekregen in wat komend jaar me te wachten staat. 

Lina

over de solaar reading 🌞

Deze reading is geen voorspelling, maar geeft juist inzicht in welke thema's komend jaar centraal staan, waar de uitdagingen en kansen liggen.


Je hoeft er niks voor te doen. Je zal de thema's hoe dan ook merken, maar als je weet wat er speelt kan je er veel beter op anticiperen. Het wordt een heel stuk lichter en leuker als je weet hoe je het beste door het komende levensjaar kan navigeren. Natuurlijk zijn er ook uitdagingen, maar weet dat er niks tegen je gebeurt. Alles gebeurt voor je.


In jouw solaar reading worden met name de centra, kanalen en poorten die dit solaar voor jou belangrijk zijn besproken.

€ 99,-

human design solaar reading

  • Inzicht in het afgelopen levensjaar
  • Praktische tips over hoe je door het komende of huidige levensjaar kan navigeren.
  • Mogelijkheid om de reading terug te kijken of te luisteren.


Na het bestellen ontvang je binnen 2 werkdagen een link waarmee je jouw reading kan inplannen.